Twinfield integratie

SalesManager Handel wordt geleverd met een naadloze Twinfield integratie. Debiteuren en crediteuren worden in SalesManager Online beheerd. Toevoegingen en wijzigingen worden automatisch in Twinfield bijgewerkt. Alle transacties, zoals inkoop- verkoopfacturen, geleverde of ontvangen goederen, worden real-time online in Twinfield doorgeboekt.

Twinfield integratie wordt gratis meegeleverd.

Het aanmaken van debiteuren en crediteuren is ontzettend makkelijk binnen SalesManager Online. Het is slechts een kwestie van één muisklik. Per relatie kunt u aangeven of het een debiteur of crediteur betreft door de desbetreffende optie simpelweg aan te klikken. Door bijvoorbeeld te klikken op crediteuren, zal een real-time een crediteur aangemaakt worden in Twinfield en worden de crediteuren details automatisch in Twinfield bijgewerkt.

In SalesManager Handel is het mogelijk om meerdere Twinfield administraties te ondersteunen. Meerdere business units van een bedrijf kunnen handel drijven met dezelfde klant in één SalesManager Handel oplossing. De klant zal dan verschillende debiteurnummers per administratie krijgen. Het zelfde geldt ook voor de leveranciers. Per business unit kan dezelfde leverancier verschillende crediteurennummers per administratie hebben.

Weten wat SalesManager Online voor u kunt betekenen?

Wilt u weten wat SalesManager Online voor u kunt betekenen? Neem dan contact op via telefoonnummer 020 696 56 50 of via info@salesmanager.nl. Onze consultants staan u graag te woord en denken mee aan een oplossing die bij u past.