Inkomende goederen

Inkomende goederen kunnen heel simpel geboekt worden in SalesManager Handel. Vanuit de inkooporder kan het systeem suggereren waar de goederen geleverd moeten worden. De magazijnmedewerker hoeft alleen de aantallen te controleren. Wanneer deze kloppen kan deze op de button klikken en de rest van de goederen worden automatisch als volledig ontvangen geregistreerd door SalesManager Handel. De voorraadpositie wordt ook meteen op de grootboekrekening in uw financiële administratie aangepast.

Het beheren van de inkomende goederen?

De producten in transport van de ene locatie naar een andere locatie zijn principe nog niet beschikbaar voor verkoop. Maar staan wel vermeld in de totale voorraad. Hier heeft SalesManager Online uiteraard rekening mee gehouden. Het alleen weten dat producten in transit zijn gezet, is niet afdoende. U wilt ten alle tijden weten of u bijvoorbeeld een spoed uitlevering aan een klant zou kunnen voldoen. Deze informatie is eenvoudig uit SalesManager Online te halen. Iedere aanpassing op de voorraad wordt bijgehouden in de voorraad log. In SalesManager Online wordt onder andere aangegeven op welke datum, voor welke relatie, vanaf welke locatie, het aantal en door wie er een aanpassing op de voorraad heeft plaats gevonden. Hoewel er veel informatie weergegeven wordt, blijft  door het gebruik van iconen alles nog steeds in één oogopslag duidelijk.  Zo heeft u altijd zicht op elk proces omtrent de voorraad. Bovendien kan SalesManager Online geheel worden afgestemd op uw wensen.

Is uw interesse gewekt?

Vraag dan een proefabonnement aan. Natuurlijk kunt u ook contact met ons nemen via info@salesmanager.nl of bel ons via telefoonnummer: 020 696 56 50. Wij bieden graag advies op maat.