Handel

Bij SalesManager Online houden wij het graag overzichtelijk en eenvoudig. Als aanvulling op SalesManager CRM is er SalesManager Handel. SalesManager Handel is een ERP pakket waarin de verschillende verkoopprocessen in één oplossing zijn gegoten. Van offerte tot levering alles staat overzichtelijk in één systeem. Zo kunt u zich focussen op het managen van de verkoopactiviteiten. Bovendien is alles gekoppeld aan SalesManager CRM. Hierdoor is alle informatie centraal, en beschikbaar met slechts één muisklik.

Mogelijkheden binnen uw organisatie

Hoewel het vroeger nog redelijk eenvoudig was om ERP software in een organisatie te implementeren is dat tegenwoordig niet meer het geval. Verschillende systemen moeten samenwerken. Daardoor heeft ERP een grote impact op de organisatie. Hier dient uiteraard zorgvuldig mee om te worden gegaan. SalesManager Online heeft al jarenlang ervaring en kan u bij elke stap begeleiden. Bij ons telt maar één ding: Het optimaliseren van uw bedrijfsproces. Het pakket Handel van SalesManager Online bestaat uit meerdere onderdelen. Bij aanschaf van het ERP pakket Handel worden de volgende onderdelen meegeleverd:

  • Verkooporders
  • Verkoopfacturen
  • Inkooporders
  • Inkoopfacturen
  • Inkomende goederen
  • Voorraadbeheer
  • Leveringen
  • Twinfield integratie

Waarom een oplossing voor handel?

Uw organisatie wordt sneller, efficiënter en effectiever wanneer er gebruikt wordt gemaakt van software voor handel, ook wel ERP genoemd. ERP staat voor enterprise resource planning en houdt in dat alle processen binnen een bedrijf worden gekoppeld. Voorheen gebruikte een bedrijf vaak meerdere programma’s om taken te ondersteunen. Denk bijvoorbeeld aan een apart inkoop- en verkoopsysteem. SalesManager Online bundelt alle processen in één systeem. Dit maakt het niet alleen overzichtelijk, maar ook de doorlooptijden worden verkort. Zo kunt u zich bezig houden met ondernemen.

Geïnteresseerd?

Graag meer informatie over de mogelijkheden van SalesManager Online binnen uw organisatie? Neem dan contact op via telefoonnummer 020 696 56 50 of via info@salesmanager.nl. Onze consultants staan u graag te woord en denken mee aan een oplossing die bij u past.