Relatiebeheer

Het is natuurlijk van belang dat alle informatie van zowel leveranciers als klanten worden opgeslagen. Dit kan via de relatiebeheer oplossing van SalesManager Online onderdeel van het CRM pakket. Alle basisinformatie kan hier worden ingevoerd. Het aantal invoer velden zijn zelf te bepalen. Zo kunt u zelf kiezen wat u allemaal vast wilt leggen. Bovendien kunnen zoekcriteria ook gemakkelijk aangepast worden. Met de Twinfield integratie is het mogelijk om bij aanpassing van de relatiegegevens in SalesManager Online direct naar Twinfield te sturen.

Relatiebeheer voor B2B

Het beheren van klanten is één van de kerntaken van relatiemanagement en accountmanagement. Het onderhouden van goede banden met de klant kan tot veel extra rendement leiden. Aandacht voor je relatie maakt van klanten ambassadeurs. Relatiebeheer van SalesManager Online biedt uitkomst. In dit overzicht staat alle benodigde informatie weergeven. Ook de onderlinge banden kunnen worden ingevoerd. De CRM oplossing van SalesManager Online biedt de nodige handvatten om het beste uit je relaties te halen.

Hoewel SalesManager Online eerste instantie is ingericht voor B2B businessmodel, kan deze eenvoudig worden toepast voor het business-to-consumer model. In plaats van bedrijven worden dan de gegevens van consumenten vast gelegd. Meer informatie omtrent SalesManager Online oplossingen voor B2C? Klik hier.

Nieuwsgierig wat SalesManager Online nog meer kan betekenen?

Neem dan contact met ons op via telefoonnummer: +31(0)20 69 65 650 of info@salesmanager.nl. Wij voorzien u graag van een passende oplossing.