List management

Binnen het pakket Marketing valt ook het onderdeel List management. Als u periodiek een mailacties wilt realiseren hoeft u niet meer elke keer een selecties te maken. U kunt via List management selecties vooraf instellen en opslaan. Zo hoeft u zich alleen te buigen over de invulling van de actie.

Waarom is List management makkelijk is gebruik?

List management maakt het mogelijk om selecties op te slaan. Een selectie, bestaande uit een enkele of meerdere selectiecriteria, wordt opgeslagen als een lijst. Er kan een ongelimiteerd aantal lijsten worden opgeslagen, die vervolgens gebruikt kunnen worden in een enkele of meerdere marketingcampagnes. Zo kunt u selecties voor periodieke mailings (zoals een nieuwsbrief) vooraf instellen en daarna hergebruiken. De selecties worden per actie opnieuw ingevuld. Dit betekend dat wijzigingen in de database automatisch worden meegenomen.

Kleine aanpassing? Geen probleem. U kunt per mail wijzigingen aanbrengen in de selecties en daarmee de uitkomst van de campagne beïnvloeden. De aangepaste lijst kan ook weer worden opgeslagen als een nieuwe lijst. Hierdoor is het niet meer nodig om voor iedere campagne een nieuwe selectie te maken.

Geïnteresseerd?

Graag meer informatie over de mogelijkheden van SalesManager binnen uw organisatie? Neem dan contact op via telefoonnummer 020 696 56 50 of via info@salesmanager.nl. Onze consultants staan u graag te woord en denken mee aan een oplossing die bij u past.