CampaignManager

Natuurlijk wilt u alle gegevens van uw CRM systeem kunnen gebruiken voor marketingacties. Daarom beschikt SalesManager over CampaignManager. CampaignManager is een eenvoudige campagnetool en onderdeel van de Marketing aanvulling binnen SalesManager Online. CampaignManager is onlangs geheel vernieuwd. Een essentiële toevoeging is bijvoorbeeld de mogelijkheid om de selectiemodule nog intensiever te gebruiken.

CampaignManager is heel eenvoudig in gebruik

Met CampaignManager kunt u op een overzichtelijke wijze selecties op de CRM database van SalesManager maken. Alle gegevens worden gegroepeerd. Door een logische structuur wijst het maken van selecties zich vanzelf. Hoe complex de selectie mocht zijn, met CampaignManager is het slechts een simpele handeling geworden.

Het CRM pakket van SalesManager bied de mogelijkheid om verschillende modules toe te voegen. Afhankelijk van de gekozen module’s en het type veld verschijnen meer of minder selectie-mogelijkheden. U hoeft alleen nog maar het gewenste veld te selecteren en toe te voegen. Al deze velden worden weergegeven in de door u ingestelde taal en hierdoor is het ook meteen duidelijk welke veld u nodig hebt. Het verzenden van de mail kan direct vanuit SalesManager worden gedaan.

Vrijblijvend consult of een demoversie?

Graag meer informatie over de mogelijkheden van SalesManager binnen uw organisatie? Neem dan contact op via telefoonnummer 020 696 56 50 of via info@salesmanager.nl. Onze consultants staan u graag te woord en denken mee aan een oplossing die bij u past.