Marketing

Marketing is essentieel voor een onderneming. Hoewel Sales zicht richt op één-op-één contact richt Marketing zich op meerdere contacten. De Marketing uitbreiding is onderdeel van het CRM pakket van SalesManager Online maar wordt echter niet standaard meegeleverd.

De kracht van SalesManager Online

De aanvulling Marketing van SalesManager Online biedt de mogelijkheid om eenvoudig mailingen te kunnen versturen. U kunt de uitbreiding nog krachtiger maken door deze te koppelen met het pakket Handel van SalesManager Online. Het CRM pakket van SalesManager Online in combinatie met de informatie uit het pakket Handel bieden tal van informatie die voor marketeers interessant zijn. Door selecties te maken kunnen mailingsdirect vanaf de database worden verzonden.

De mogelijkheden van Marketing software?

Selecties kunnen op elk veld in de database gemaakt worden. De selectie kan daarna worden doorgezet naar Tripolis waarna daar een volledige HTML mailing opgezet kan worden. Tripolis E-mailmarketing is een van de meest doelgerichte en kosteneffectieve instrumenten voor marketeers. Met behulp van e-mail marketing kunt u, tegen relatief lage kosten, op maat gemaakte en gepersonaliseerde berichten versturen aan prospects en klanten. Ze kunnen zelfs real-time worden afgeleverd met gegevens over de tijd, de locatie en het apparaat waarmee de e-mail wordt geopend. De relaties die op de link in de mailing klikken zullen direct als lead aangemaakt worden in SalesManager Online. Dit geeft de organisatie een extra leadgeneratie mogelijkheid. De marketing kan de leads toewijzen aan de sales organisatie. U kunt zich bezighouden met de strategie terwijl wij de tools leveren. Het marketingpakket wordt geleverd met de volgende onderdelen:

  • CampaignManager
  • List management
  • Response marketing

Geïnteresseerd?

Graag meer informatie over de mogelijkheden van SalesManager Online binnen uw organisatie? Neem dan contact op via telefoonnummer 020 696 56 50 of via info@salesmanager.nl. Onze consultants staan u graag te woord en denken mee aan een oplossing die bij u past.