B2C

SalesManager Online ondersteunt niet alleen business-to-business organisaties maar ook business-to-consumer (B2C) Bedrijven. Opportunities , orders, leveringen, facturen e.d. kunnen per persoon getraceerd worden in de B2C omgeving.

SalesManager Online voor B2C

Door een klantendatabase te bij te houden wordt de mogelijkheid gecreëerd om extra omzet te realiseren. Ook kunnen de gegevens worden gebruikt om overige afdelingen van relevante informatie te voorzien. Alle gegevens omtrent klanten worden opgeslagen. Welke informatie relevant is? Dat bepaald u zelf. Het aantal invul velden is zelf aan te passen. SalesManager Online wordt geheel afgestemd op uw organisatie.

In combinatie met de marketing tool van SalesManager Online wordt deze functie nog sterker. Dit biedt de mogelijkheid om direct vanuit de database mailingen te versturen. Door verschillende selecties kan je nog gerichter je doelgroep benaderen. Bovendien bied het ook uitkomst voor de serviceafdeling. Een medewerker kan in één opslag alle opgeslagen informatie van de klant zien.  De CRM oplossing van SalesManager Online bied de nodige handvatten om het beste uit je B2C relaties te halen.

Benieuwd naar de mogelijkheden van SalesManager Online?

Wij voorzien u graag van passend advies. Neem contact met ons op via: +31(0)20 69 65 650 of info@salesmanager.nl. Onze consultants denken graag met u mee naar een oplossing die bij u past.