AEGIR-Marine kiest voor SalesManager Online! -

AEGIR-Marine stapt volledig over op SalesManager Online.

Om de volledige keten van leads tot en met voorraadbeheer te optimaliseren heeft AEGIR-Marine gekozen voor de oplossingen van SalesManager Online gekoppeld met Seaweb, Basecone, NMBRS, en Twinfield online boekhouden.

Behoefte aan meer inzicht

Om alle processen te beheren was er meer nodig dan alleen CRM en ERP.“AEGIR-Marine zocht naar een manier om de hele keten helder en traceerbaar te maken. ”Aldus Caroline Warmerdam, Project Manager bij SalesManager Software.“Door Seaweb te integreren in CRM van SalesManager Online worden leads optimaal gegenereerd en beheerd. Daarnaast wordt er gebruikt gemaakt van ERP voor het monitoren van de orderstroom, de eigen productie en de voorraden”. AEGIR-Marine verleent ook verkoopgerichte service en restauratie diensten. Daarom is er ook gekozen voor projectmanagement van SalesManager Online. Op deze wijze kunnen de gewerkte uren centraal worden beheerd en na goedkeuring meteen worden gefactureerd. Door integratie met Basecone, NMBRS en Twinfield online boekhouden, wordt er een solide oplossing gerealiseerd.

AEGIR-Marine begrip op het gebied van voortstuwingsinstallaties

Vanaf het allereerste begin wist AEGIR-Marine wat ze wilde: een buitengewoon goede service bieden aan reders en scheepsmanagers. Gestart in 2000 heeft AEGIR-Marine inmiddels een uitstekende reputatie in de maritieme industrie. AEGIR-Marine is de full service aanbieder voor Stern Tube Seals- en Propulsion. Zij werken merkonafhankelijk en bieden service en onderdelen geschikt voor alle grote voortstuwingsinstallaties. Deskundig, ervaren, klantvriendelijk en flexibel doen zij hun werk. Dat de klant daarbij centraal staat is voor hen vanzelfsprekend.

De kennis van SalesManager Online

SalesManager Online levert ruim 25 jaar oplossingen voor CRM, Servicemanagement, Projectmanagement en voorraadbeheer. Met 650 klanten en meer dan 55.000 gebruikers in verschillende sectoren, wordt SalesManager Online dagelijks ingezet om beter grip op de bedrijfsvoering te krijgen. Noel Digan, oprichter SalesManager Software: “ Wij zijn trots dat wij AEGIR-Marine als klant te mogen verwelkomen. ” De kracht van SalesManager is dat het ook met verschillende financieel software applicaties, waaronder Twinfield en Exact, geïntegreerd kan worden.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Samira el Bouziani, salesmanager bij SalesManager Software. +31(0)20 69 65 650, e-mail: info@salesmanager.nl.

 

 

Deel via

Laat als eerste een reactie achter.

Uw reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten.